![]() |
Pielęgnacja twarzy z apteki? - Wersja do druku +- ekohabitat.pl (http://www.ekohabitat.pl) +-- Dział: Życiowe (/dzial-zyciowe) +--- Dział: Zdrowie (/dzial-zdrowie) +--- Wątek: Pielęgnacja twarzy z apteki? (/w-pielegnacja-twarzy-z-apteki) |
Pielęgnacja twarzy z apteki? - Steropianowa - 12-15-2016 11:48 PM co sądzicie o kupowaniu produktów do pielęgnacji twarzy w aptece? Można tam dostać lepsze kremy? Jacyś polecani producenci? Pielęgnacja twarzy z apteki? - TropicielskaDanuta - 12-16-2016 02:05 AM tak szczerze mówiąc to zawsze kupowałam w drogeriach, ale ostatnio wybrałam się do apteki po inhalator rossmax dla mojego dziecka (kompaktowy i poręczny, jakby ktoś pytał mogę polecić, mała nawet lubi się inhalować, bo jest na nim ładna ilustracja). No i przy okazji zaczęłam też oglądać produkty do twarzy, bo mieli promocje. Nie zdecydowałam się na nic, ale w sumie może się kiedyś skuszę, mogą mieć lepsze składy… Pielęgnacja twarzy z apteki? - Sandra - 12-16-2016 02:44 AM wszystko zależy od marki i składu i od potrzeb Twojej cery. ![]() Pielęgnacja twarzy z apteki? - Steropianowa - 12-16-2016 04:58 AM no właśnie ja mam problematyczną cerę. ![]() Pielęgnacja twarzy z apteki? - Sandra - 12-16-2016 05:14 AM jakieś składniki mogą ją uczulać. A próbowałaś może pharmaceris t? Mają różne kosmetyki pielęgnacyjne, moja siostra też ma cerę trądzikową i używa ich serii, w tym jakiejś specjalnej pianki oczyszczającej. Jest bardzo zadowolona i rzeczywiście widać różnicę, stan cery powoli się poprawia. Ale to na pewno też kwestia starannej pielęgnacji, regularnej i bez odstępstw. ![]() Pielęgnacja twarzy z apteki? - LalkaWkropki - 12-16-2016 06:33 AM a ja wam powiem, że tytuł jest dwuznaczny. W aptece można też kupić różne suplementy, które… pomagają naprawić cerę. ![]() Pielęgnacja twarzy z apteki? - TropicielskaDanuta - 12-16-2016 09:00 AM no, to też cenna rada. Zawsze warto się przebadać i sprawdzić gdzie tkwi problem. Ja wiele lat walczyłam o ładną cerę, ale z wiekiem się po prostu uspokoiła… no i może zmieniłam tryb życia na lepszy. ![]() |